19 november 2012

Äntligen måndag!

Så har jag helt plötsligt klivit på en långledighet som heter duga. En hel vecka som kommer att gå i slö- och slapphetens tecken.
Jag kommer främst ägna mig åt pilla mig i naveln, hänga med två fina vänner på lite shopping med lunchstopp, mysa med Prinsen och sen det bästa, fortsätta att reta gallfeber på folk!
Moahahhahhahhhahaaaa!


I går hade vi mamma/mormorsmys så det stänkte om det. Självaste födelsedagsbarnet var på ett strålande humör och var så nöjd med att få dinera en trerätters med rusdrycker tillsammans med sina barn, barnbarn, levande ljus, katt och pojkvän till barnbarnet. 
 En fattades dessvärre, men henne hade vi med på Skype, vilket mormor tyckte var rena trolleriet!

Kunde inte ta några schyssta bilder eftersom mormor inte gillar att vara med på bild. Men två halvdanna bilder när Owe hade bildvisning på sin medhavda PC-pissdator.
637 USA-bilder gicks igenom medans vi åt kladdkaka och drack kaffe.
635 av bilderna var på bilar, jag ledsnade efter den 12:e.
Det blev mycket mat över så matlådor och doggybags delades generöst ut till alla behövande. Mormor kvittrade glatt att hon nu hade mat för en hel vecka, skönt för henne att byta ut påsgulaschsoppan mot riktig mat, ryggbiff och potatisgratäng med svulstiga såser och sen även kladdkaka med vispgrädde.

Vem vann då min söndagsgissatävling?
Anne H såklart! 
Mormor fyllde 84. Sverige har vunnit ESC fem gånger.
  • ABBA 1974
  • Herreys 1984
  • Carola 1991
  • Charlotte Nilsson (senare Perrelli) 1999
  • Loreen 2012

Dags att vika in hovarna, sova järnet!
Heippa på ett par timmar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar