16 mars 2013

Dagen i bilder!


Tittade en stund på begravningen av Prinsessan Lilian, men det var en sån sorglig historia så jag zappade över till reprisen av Mästerkocken.
Betydligt roligare, men tårar även där!

Lille Rudolf kom hem från Coop, utan gängskruv men väl med en bukett tulpaner, trisslott och en Harry Boy till sin söta lilla fru!
Jag vann 30 kronor x 2 på Trissen, ska köpa mig något vackert.
Ibland briljerar han den lilla spjuvern!






 Rudolf har även haft stortvätt av sin raggsockssamling. Se så fint han har hängt dom på tork i solskenet.


 Efter lite kaffe så fördelades jobbet på följande sätt: Jag gick ut på PW i solskenet och Rudolf tvättade bilen. Bra och jämn fördelning på arbetet tycker jag.


Hade alldeles för mycket kläder på mig!   
Travade runt i vanliga kläder, jeans, stickad tröja och på tok för stor vinterjacka. Dröjer nog ett tag      innan jag kan gömma mig bakom den här lyktstolpen!

För er som undrar hur det går med min make-over från Fetknopp till Lite mindre Fetknopp så går det bra. Tar lite längre tid än vissa andra bantningsknep (vågar inte nämna dessa vid namn här....huga!)
men har jag ätit mig tjock ska jag äta mig smal/smalare också.  Inga genvägar! 
Mycket bra och kroppen hänger med bättre och jag slipper såna där käcka skinnvolanger runt mage och lår. 
Jag behöver inte heller numera i dags dato handla kläder på fallskärmsfabriken! Whoopwhoop! 
Men mer ska bort och jag är inte orolig någonstans för det! Allting går med vilja, hemlängtan och nedförsbacke. Bara jag kan komma i gång med lite träning också när ryggen vill så kommer det gå ännu bättre. Äta rätt och röra sig, där har ni förklaringen, och att man dessutom mår bra är väl bara en bonus.


Har även hunnit med att programuppdatera min käraste ägodel, Mac Booken!





















Tänkte vila en stund på eftermiddagen, Gustav var med på noterna tills han såg eller hörde något utanför fönstret. Jädrar vad han spanade....på ingenting. Men vi sov en pyttestund i alla fall så jag ska nog klara en Gripennatt i natt.

Snart middag i Pettssonska. Idag blir det matochpotatis, ska bli gott!

Peace Out!









2 kommentarer: