7 mars 2013

Spökar i Pettssonska



Uppe med tuppen till en härligt solig dag! Gustav väckte mig 7.00 och ville gå ut fast han hade en extrainsatt timvikarie i köket som kunde släppa ut honom.
Det var Ferry som fixade frukost till sig och Erika men han dög alltså inte som dörröppnare....

Kom på tre saker som gjort mig förvånad dom senaste dagarna.
  • Försäkringskassan! La brevet med Rolfs ansökan om sjukpenning på brevlådan förra tisdagen. Och två dagar senare, ja ni hörde rätt! TVÅ dagar senare hade han pengarna på kontot. Helt jäkla otroligt, minns alla gånger man fått vänta minst en månad när man varit sjuk! BRA JOBBAT FÖRSÄKRINGSKASSAN!  
  •   Frysboxen!  I måndagsmorse så stod locket på vid gavel och det hade bildats frost runt kanten så jag var tvungen att frosta av den. Två misstänkta, förvirrade hade jag i tanken. Båda nekade, Erika hade inte besökt frysen och henne tror jag på och ej heller Rudolf..... spöket Laban måste det vara då.  Fast senare så såg Rolf väldigt skyldig ut så jag tror han inte talar helt sant!
  •  Melodifestivalen! Två av dom mest otippade ska gå på genrepet på lördag. ROLF och Niclas!  Det fanns biljetter till båda repen och plats i BLT-logen och ja, pojkarna förvånar mig!  
 Denna dagen ska jag fika med Anne H som kommer på besök. Senare ska jag försöka mig på en PW i solskenet. Tror det kommer gå bättre med solglajjerna på snoken.

Erika åker tillbaka till Vara över helgen, hela klassen ska till Göteborg för att besöka något obligatoriskt journalistjippo, och jag saknar henne redan.




           

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar