29 mars 2013



Trots att man inte var allena i hemma idag så kunde jag sova ostört. Brukar alltid vakna av lite skrammel och prat men icke idag.
Familjen är drillad att hålla sig i schack och snacka med små bokstäver när morsan sover på dagarna, har ju gjort så mååååååååånga herrans år nu, 28 stycken för att vara exakt.

Vaknade vid 15.00! Skuttade upp och ringde lilla mor på direkten. Fredagshandlingen blev en sen handling idag och hon oroade sig för om det skulle vara mycket folk på W.
Nu var det inte det utan mest orutinerade "stå-i-vägen-folk" som droppade sina kundvagnar hipp som happ och blockerade min framfart.
Lyckades även skrämma ett litet barn till tystnad i kassakön. Inte så farligt som det låter, utan mest att jag snackade lite med han och fyrade av mitt charmigaste leende när han satt där i kundvagnen och gallskrek. Tror han blev rädd för "tanten" och knep igen. Skönt!
Tittade på kul vad hans föräldrar lassade upp på bandet. BARA färdigmat! Färdiga pannkakor, färdig lasagne, köttbullar, portionsrätter m.m.. Sen gnällde dom över att det vart dyrt....mmmmm förstår det!

Hem till mamma för snabbkaffefika och litet kex. Idag pratade vi om dessa ämnen:
Stråke....(ni vet stroke), alzheimer, demenssjukdomar, gömma flyktingar, pigg mörkhyad pojke som jobbar i spärren på pendelstågsstationen som faktiskt tycker om gamla människor, torr påskskinka, thaimassörer, Bros värstingar, förköpshäften, hundar, invandrare m.m.
Tydligen så är det jättevanligt att gömma flyktingar här i Bro enligt henne. Undrar hur hon vet det.
 Ja, herregud!

Gustav blev glad när jag kom hem. Kom nyvaken och med morgonfrilla nerför trappen och ville gosa.
Han är mitt lilla plåster, följer mig som en hund, bara mamma som duger och jag är faktiskt lite lätt oroad inför Carlos ankomst.
Men som sagt, Gustav är nummer 1 och jag kommer inte så mycket som peta på valpen när Gustav ser på. Lika bra att inse det.

Rolf snickrar pizza nu. Tog upp en beställning nyss och jag valde musikfisk, skinka, paprika och lite ost på.
Kanske blir ett glas vitt till....det är ju ändå fredag!

Heippa! Ha en trevlig fredagskväll!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar