25 mars 2013

I´m alive!



Ja, jädrar! Att man kan vara trött på morgonen efter en natts jobb visste jag. Men i morse tog jag nog priset. Somnade med Iphonen i handen och vaknade fem timmar senare...fortfarande förstås med telefonen i handen.
Min tanke var att jag skulle spela lite Candy Crush innan jag somnade, gick alltså inget vidare.

Gustav undrade nog också vad jag höll på med, ingen som släppte in honom på hela dagen. Han satt på trappan och såg ensam och ledsen ut när jag äntligen öppnade till honom. Tur att det inte var så himla kallt i alla fall.

Eftermiddagen har tillbringats på en stol vid köksfönstret, har haft lite kontorstid. Betalat räkningar, läst mina favoritbloggar, nyheterna, fortsatt läst och ångat upp mig av korkade kommentarer på kommunens FB-sida angående vattenproblemet vi har här.
Betala räkningar är inte det minsta kul, fast den här månaden är jag glad att jag fick s.k slutlön från Attendo. Innestående semesterdagar bl.a. Perfekt eftersom maken var krank förra månaden, vilket gjorde ett rejält avbräck på hans konto.
Blev lite över och jag konstaterar glatt att vi får mat och lite till även denna månad. Jihaiiii!

Snart dags för middag, idag dukar jag endast för två personer. Erika bor tillfälligt i Kristineberg där hon agerar kattvakt. Blir pasta, till makens stora glädje, färskpasta dessutom...Hualigen!

Rolf kommer bli glad idag när han ser vad som kommit i brevlådan:


 Första numret av hans julklappsprenumeration och jag tror att han kanske med lite tur och tre koppar kaffe kommer hålla sig vaken åtminstone till 19.00!
Fast jag är lite skeptiskt.....han är trött pojken!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar