21 mars 2013

Pastatajm!



Har haft en mycket bra dag idag. Roligast var när Emilie mailade nya bilder på sin lilla guldklimp Carlos. Hur söt får man vara egentligen? Ja, det där blir något att skämma bort och gulla med och jag förstår om Emilie och Jogge längtar sig gröna tills på lördag då dom ska få träffa honom för första gången.

Jessica var på genomresa och kom hit på en snabbfika. Min bror Owe hade samma tanke och är det något han är bra på så är det att snacka!  Vi fick knappt en syl i vädret när han malde på.
En snackpåse i kollosalformat! Värre än mig....då hajjar ni!?

Kom på att kattmaten började ta slut så en snabb tur till veterinären i Bålsta för inköp av en femkilospåse.


I min naiva iver om att våren skulle vara i antågande bara för att solen råkade lysa letade jag fram min rosa täckväst. Märkte snart att det var ett himla dumt val tillsammans med den nyinköpta vita stickade tröjan under.
Var väldigt glest mellan maskorna så det drog ganska bra, men jag kände mig lite vårig i alla fall med solglasögonen på snoken och favoritschalen i en nonchalant knut kring halsen.
Som den barnslige människa jag är så tog jag ett egokort i bilen med lurar i öronen där
 "Jalla dansa sawa" går på repeat. En riktig stämningshöjare men väldigt svårt att sjunga med i, klarar bara av orden allé allé allé i refrängen.



















Idag blir det en improviserad middag! Snubblade över Paolo Robertos färdiga pastasåser på Ica i Bålsta.
Dom tillsammans med tortellini, bacon och sparris borde väl bli något att sätta tänderna i?
Och så förstås massa parmesan på toppen servat med en grönsallad. Tror det kommer bli kalasbra!
Ja, halleluljha jag känner på mig att det kommer bli en riktig tiopoängare! Erika och Ferry kommer och äter och dom gillar pasta. Få se vad Rudolf säger.....
Tror jag kommer dela med mig av resultatet till er senare..



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar