10 mars 2013

Mello 2013 del ett av många!



En sån kväll! Friends Arena, 28000 personer, bästa platserna, trevligt sällskap och det bästa med allt...Carola såklart!
Otroligt, jäkla hypat hennes jubileumsnummer...JUBILEUMSNUMMER? Ursäkta?! En låt!
SVT bestämmer, som alltid. Hon fick inte ta för stor plats...just det..då tar man bort alla hennes hits som först var tanken, med dansare och körer och vad blir kvar? Jo, EN ynka låt, dessutom i houseversion...
Pisspotta!
Och allsången? Pinsamt, ett par strofer av Främling. Så jäkla dåligt SVT!

Undrar fortfarande varför jag tog ett steg bakåt när hon kommer ner från catwalken mot mig och jag backar! Då griper hon tag och kramar om tjejen på raden bakom mig istället....typiskt!
Jag hör hur Jessica utbrister "vad gör du??" till mig.
Kollade snabbt på SVT play nu och jorå, där står man i egen hög person i nyinköpt prickig blus med kameran i högsta hugg, dubbelhakorna på plats och backar när Sveriges mest fantastiska sångerska kommer emot en, dessutom i direktsändning! Hahahaha!

Kul sen att hon valde Nova när hon sjungit Främling klart. Kul också att Jessica just då hade Emilies kamera inställd på värsta zoomläget. Men snygg tandrad har hon, det kan vi se nu på dessa bilder.



 Danny står med blombuketten bakom ryggen och väntar på att Carola ska sjunga klart


 Tycker Emilie och Jasmine till vänster i bild ser liiite avundsjuka ut


Den skalfasaden kostade nog ett par spänn!


Två snygga sångfåglar, Nova och Carola!








Har ett erkännande att göra här! Jag, Ewa-Maria Pettersson stod upp tillsammans med mitt sällskap och alla andra i arenan under Sean Banans framträdande. Jag vevade dessutom med armarna i takt med musiken OCH sjöng med. I höger hand viftade jag med en rosa ballong!
Det var ett jäkla ös och jag tror jag börjar gilla grabben...fast bara liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiite!

VA? Är klockan snart två på natten! Måste sova, pronto! Godnatt Sverige och vi har ett resultat!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar