16 mars 2013

Lördag med skruv!



Idag är det lördag, om ni nu inte redan har greppat det! Förstår jag att ni sitter som på nålar nu och vill veta min sömnstatus......det är ju något jag alltid dravlar om här.
Jorå, jag kröp ner vid 22.15 ?!?! och gick upp 09.50. Världsrekord! Såklart lite pinkpauser både för mig och katten, som alltid. Sova en hel natt var länge sen man gjorde, att ha en bortskämd katt är likadant som ha småbarn. Nästan....överdrev en smula kanske.

Vad händer idag då i Pettssonska? Rudolf klädde på sig raggsockor, långfillsingar och lite andra Dressmankläder och drog i väg till Coop. Han var på jakt efter gängskruv....gängskruv är nog det närmsta gäng han kommer vara.
Jag passade på att lägga fram en liten inköpslista på sånt som det för tillfälligt är bristvara på här hemma.
När han åkt såg jag att listan låg kvar.....förvirrade karl! Så då mms-ade jag notan till han istället, undrar om han förstår och hittar notan där i telefonen?! Spännande!

Erika åkte till stán för ett jobbuppdrag. Det är Öppet Hus i Riksdagen idag och ett reportage skulle göras för tidningen där hon just nu gör sin praktik.
Påminde henne om att halva stán kommer vara avstängd för både biltrafik, bussar och gående eftersom Prinsessan Lilians begravningskortege ska gå från Slottskyrkan till Haga begravningsplats.
Ja, jag är påläst, ska snart bänka mig framför TV´n och följa sändningen.....Rolf får hålla sig i garaget med sitt gäng med gängskruvar. Han är inte någonstans lika royalistisk som jag!

I natt blir det jobb, en extranatt på Flottiljen fast inte på Viggen utan på den andra demensenheten Gripen.
Kris om folk och jag var inte sen att tacka ja! Med den timlönen jag fick är jag korkad om jag tackar nej! Sen helg-natt-ob och semesterersättning på det....katching!
Tänkte tjäna ihop pengar till ett välbehövligt kamremsbyte på Clion, en Rom-resa, nya solbrillor av modell flaschig och dyr, ny gräsmatta på framsida och en Ullaredstripp m.m.
Jävlar vad jag måste jobba! Såklart så ska detta läsas med en nypa salt.....jag överdriver alltid!

Nu närmast står banan och kaffe på to-do-listan! Sen kanske ut i solen, men just ja....jag ska ju på begravning! Mycket nu!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar