24 mars 2013

Dårar och dönickar



Äntligen söndag och äntligen jobbdags för mig. Tänk att man längtar till sitt jobb? Hur många gör det?
Än så länge har söndagen varit lugn och fridfull. En sen frukost, en sen dusch, lite kaffe, lite bloggläsning och sen reprisen av Fångarna på fortet.
Vattenläget här i Bro är som igår. Vi kokar fortfarande vårat dricksvatten enligt rekommendationer på kommunens hemsida. Inga konstigheter och inte ens ansträngande.

Reagerar på att det finns så ofantligt mycket korkade människor i kommunen, fast det visst jag i och för sig tidigare. På kommunens FB-sida fortsättter det att hagla så förbannat idiotiska kommentarer så man blir förbannad.
Speciellt en tönt skriver HELA tiden! Han har synpunkter på tammefan ALLT!
Han tycker att kommunen ska filma läckan, precisera var den är, upprätta en chat, blir vi sjuka av att duscha, tänk om det blir strömavbrott, har kommunen en plan för det m.m.
Och vad spelar det för roll var läckan är, ska han dit och spela Allan och hjälpa till att laga? Säkert med silvertejp, pucko!
Han verkar ha på tok för mycket fritid den dåren.....och här är det väl ändå befogat med mitt favorituttryck att han inte verkar vara den vassaste kniven i lådan!
Har ni trist idag, gå in på den sidan och skratta åt kommentarerna, rena nöjet!

Tyckte kanske det blev lite väl mycket fokus i går på lille Carlos. Men såklart så längtar vi så in i bomben efter honom men märk väl, Gustav kommer ALLTID att vara nummer ett här i Pettssonska.
Gustav bor och är Prins här och Carlos kommer att bo på Norrbodavägen och vara Prins där.
Sen hoppas vi att dom kommer bli bästa vänner...håll tummar, tassar och tår.

Lite sköna bilder på Gustav i morse, husse hade låst in sig i badrummet för att duscha och Gurra väntar lite slappt utanför.




Middag i kväll med hela familjen, tänkte grilla. Mumsfillibabba.....gillar när alla mina favoriter är samlade.

Ut i solen nu! Långsam PW på tapeten.


2 kommentarer:

  1. Hahah, Prinsen har sån härlig stajl... ;) Äälskar det där noncharlanta hänget...

    SvaraRadera
  2. Hahah, Prinsen har sån härlig stajl... ;) Äälskar det där noncharlanta hänget...

    SvaraRadera