26 mars 2013



Goddagens mina vänner!
Sovit skönt i sex timmar och vaknade utvilad och med ett kaffesug, som oftast. Och kissnödig förstås!
Är endast ledig i natt för att sedan jobba onsdag, torsdag, lördag och söndag. Detta p.g.a att det är sjukdomar i nattgruppen och att våra nattvikarier inte är tillräckligt inskolade än.
Då får vi fixa, trixa och byta.
Mig gör det inget, jag blir istället ledig en singelnatt nästa vecka som således ger mig en hel veckas skön liten minisemester, då jag ska pilla navelludd och inte göra ett endaste dugg!
Perfekt!

Har inte så mycket mer av intresse att komma med mer än att vårt vatten nu inte längre behöver kokas innan vi dricker det. Kommunen har precis uppdaterat att vattenproverna var kanon, så nu slipper vi det ohyggligt ansträngande arbetet....obs: ironi.

För er som undrar hur länge Rudolf höll sig vaken i går kväll läsande sin nya Träbåtstidning så är svaret på den gåtan, jag vet inte.
Detta beroende på att han kom hem sent, åt, röjde disk och duschade innan han kunde sjunka ner i soffan för att läsa sin lilla tidning. Och då var klockan redan 20.00 ungefär samtidigt som jag tackade för mig och åkte till jobbet.
"Jag är ute när gumman min är inne och jag är inne när gumman min går ut", är väl en truddelutt som passar bra på oss?


 Till sist, så här sliten och eländig ser man ut när man arbetar natt och klockan är 3.45.....fräsch like a nyponros eller?!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar