17 juli 2011


Goddagens säger jag från Pettssonska i dag!
Trodde inte jag skulle skriva det här, men det är faktiskt liiiite långtråkigt hemma utan min man. Fast bara lite! Pyttelite! Mikrolite!
Jag gillar att vara själv, jag behöver egentid. Hela helgen har gått åt till att sova!
Behöver komma i fatt, jag var väldigt slutkörd sista veckan på jobbet.
Idag har jag sovit till 1o.00, sen åt jag lite frukost och nu har jag sovit igen! Vilket resulterade i att jag nu har huvudvärk, som jag försöker lindra med kaffe och glass.
Bästa medicinen, känns bättre redan!

Idag kommer Erika hit, vi ska grilla oxfilé. Hittade en längs ner i frysboxen som jag tror det är läge att ta reda på nu.
Emilie och Jogge har nog precis påbörjat sin bilresa upp genom Sverige. 7 timmar tar det från Malmö att köra hit hem. Tror bilen är fullpackad med kläder och annat från lägenheten.
I augusti åker vi ner och tömmer studentlyan, tack för dom här åren Studenthuset Gripen i Rosengård.
Den enda jag inte har hört något utav är Rolf, han är alltid väldigt dålig på att höra av sej. Lite trist tycker jag. Han kunde ju i alla fall bara skicka ett mess det är så enkelt, men icke ett livstecken sen han åkte i fredags.
Dåligt!

Han är inte en hejare direkt på att messa. Förrförra månaden hade han enligt räkningen skickat 2 sms, denna månad hade han gaskat upp sej och det rejält och skickat 12 st!
Dock inget till mej....

Måste ta ett varv i kylskåpet och kolla om det är något som behöver inhandlas till våran köttsvansmiddag.
Har knappt öppnat kylskåpet på hela helgen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar