10 juli 2011

Snart så...


Idag har det inte bara varit VM-fotboll mellan Sverige och ett kasst Australien, det kommer bli ytterligare en tung match kring middagsbordet i Pettssonska idag.
I vänstra ringhörnan: Jordgubbarna mot hallonen i den högra ringhörnan!
Spännande match som kommer sluta 0-1 till Hallonen, jag lovar!
Finns det något godare än färska hallon?

Jag ber om ursäkt för min mans vita små sockar på fossingarna. Är det inte lite väl mycket gayvarning på dom eller? Och nästa fråga! Varför köpte han vita strumpor? Blir ju skitiga innan han ens dragit på sej dom.

Han är sur idag min man. Sur för att han inte hittar sina sjökort, som JAG av någon underlig anledning har slarvat bort.....

Mej veterligt så var det han som plockade ur båten i höstas och mej veterligen så var det han som stoppade undan sjökorten på någon bra plats.
Men som vanligt satte jag mej ner och liksom "kände av" var kan dom vara. Sen gick jag raka vägen upp på övervåningen och tog fram dom. Dom låg på en gammal soffa underst, med massor av andra bråten uppepå. Målarpytsar, penslar, slipmaskiner och annat.
Och det är verkligen inte jag som lagt dom där!
Vi har ju som ni vet ett möbelmagasin där upp, med grejer från farfars hus och renoveringssaker till övervåningen.

Fick inte ens ett tack utan ett konstaterande " Jaha, är dom från 2004, måste köpa nya då kanske!"
Nu väntar jag på Jogge och Emilie, mina gästkockar som idag ska laga italienskt!
Rolf orkade inte vänta så han åkte till båten för lite fix, lika bra det. Han är ju inte så förtjust i pasta heller, man blir tjock av det också upplyste han mej om. Sicken nyhet!
Herregud, nu väntar 4 veckors semester med muntergöken.Hoppas verkligen han bättrar på sej annars blir det en trist tillställning!


1 kommentar:

  1. Hallon-jordgubbar 1-0 om man måste välja. Det blir nog bra med humöret när det väl blir semester och sol och fint väder.

    SvaraRadera