13 juli 2011

Japanskt bullfika!


Här sitter Emilie och vilar upp sej efter att ha bakat bullar till sin söta fikabrödsgillande familj.

80 goda bullar, hälften kanel och hälften vaniljbullar. Körde med bullformar i zebramönster från Ullared.
Finns det något godare än nybakade, lite varma bullar och en kopp gott kaffe.
Ja, det skulle vara nybakade, lite varma bullar och ett glas kall mjölk då.

Vi tittade på semifinalen i VM-fotbollen och vräkte i oss bullar. Men matchen var ingen rolig historia. Det tyckte inte heller min damfotbollsfientlige man heller. Som han suckade, tror han satte världsrekord i grenen "Sucka högst"! Det borde hörts ända hem till er?
Han slutade titta efter första halvlek, lika bra det.

Men säga vad man vill om Japans målvakt, hon var duktig! Annars brukar ju Monchichi alltid bara suga på tummen, men idag hade hon fått tummen ur arslet...nej munnen och räddade skott efter skott.
Guldstjärna! Nu håller jag på USA i finalen. Pia Sundhage och jag är i alla fall lika gamla, men hon är mera gråhårig än jag och sen tycker jag att jag ser yngre ut än henne! Eller?

Gillar den här tiden på dygnet. Jag är som piggast nu, resten av familjen sover och det är tyst stilla och jag får göra vad jag vill!
Blev en kopp te och lite riskakor. Sen provade jag en packe BH-ar som jag skickat efter på rea från Cellbes.
Trodde först dom skickat en jordglob i byggsats, jädrar vilka kupor. Upptäckte att jag skrivit fel storlek, trodde väl i min enfald att jag var Kissie eller nåt liknande.
Tillbaka med dom i morgon. Fick ett durkslag på köpet av Cellbes, man tackar. Det var sånt där praktiskt ihopfällbart, trodde det var en mössa först vid första anblicken.

Kanske skulle sova nu, men såg precis att min säng är upptagen. En liten rar nakenkatt ligger där, tar upp halva sängen.
Slutsvamlat från Pettsonska...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar