13 juli 2011

Inte så mycket att skryta om


Idag har jag varit en dålig bloggare. Även fast datorn ibland verkar som fastvuxen i knät på mej så är man så god att roa sej med annat.
Allt för husfridens skull.

Vaknade vid 7.00 och konstaterade att det var alldeles för tidigt att kliva upp. Rolf stod startklar i hallen och skulle ut på sin morgonpromenad. Och nej, jag avböjde vänligt men bestämt hans inbjudan att följa med.
Han kom tillbaka 2,5 timme senare då också jag var lite mera vaken och klev med visst motstånd ur min omåttligt sköna säng.
Senare skulle han umgås lite med sin pappa. Det var bl.a skjuts till tandläkare, handling och fika som stod på Pappa-Son-programmet.

Annars så har vi varit en sväng till en utav Rolfs favoritaffärer, och det var inte Ikea. Nej, på eftermiddagen åkte vi till Erlandssons brygga i Solna.
Där har dom allt och lite till för sjörövare som vi. Han köpte ett nytt sjökort, ni vet det gamla som jag slarvat bort var ju från 2004.
Kan ju kanske uppkommit några nya öar, sjöar, grund och farleder sen dess. Kanske även nyuppstigna isberg???

På hemvägen hämtade vi Erika från jobbet och sen for vi hemåt och började med middagen. Idag gjorde jag tacogratäng, det var gott. Tyckte alla utom en, guess who?
Nu har Erika åkt igen, hon skulle på den nya Harry Potterfilmen i kväll.
En åkte och en kom hem, nämligen Emilie.
Just nu är hon ute på en löprunda medans bulldegen jäser. Sen ska här bakas bullar, både vanilj och kanel tror jag.
Själv kommer jag delta aktivt med glada hejarop men kommer mest hänga framför TV´n ikväll.
Sverige spelar semifinal i VM mot Japan, detta får inte missas.
Bilder på bullar utlovas senare.

Heja Sverige!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar