3 december 2012

Full-tupp eller fullt-upp?



Kom på att jag visst måste kliva ur Zippisen idag. Råkade titta i kylskåpet och inte ens råttorna hade blivit glada av detta minimala innehåll.
Eller skulle jag ta Ziperallen till Willys? Det gör ju alla andra byfånar, så varför skulle jag inte göra det.....
Det är i alla fall skönt med braskamin vintertid, fast nu börjar våran "torra" ved ta slut och det är svårt för mig att få fjutt på brasan, det ryker mest med dom ännu lite otorra vedklabbarna.
Är rädd att det ska ryka för mycket nu när vi har larm. Det är ett kombinerat brandlarm också, vore klantigt att dra igång det.

Annars så blir denna vecka en s.k fullt-upp-vecka!
Först två nätters jobb, måndag och tisdag.
På onsdag vid 14-rycket hämtar jag bästa vännen Ingrid på hennes jobb. Därefter åker vi på våran årliga julshopping i valfritt shoppingcentrum. Det är en jättekul grej vi hållit på med i några år, vi handlar, fikar och äter gott. Sen har vi kul också!

Torsdagen slappar jag hela dagen, sen strax efter trefikat är det dags att börja mumma mig, så gott det nu går för att sedan ta mig med kollektiva trafiken till Friends Arena.
Där möter jag upp lille Rudolf och alla hans kollegor med respektive från BLT Projektering.
Vi ska äta julbuffé och titta på Julgalan.
Kommer bli kanoners, Danny är ju med!
 Fredag är det mammamys och se jobbar jag hela helgen, tre nätter. Jihaaaaiiii!



 Gustav gillar definitivt inte heller kylan. Han sitter mest och tittar ut hela dagarna och längtar till värmen, grön gräsmatta, skutta efter fjärilar, klättra i träd, krascha småfåglar och bara slappa i solstolen.
Stackars dig Fisen, det är lååååååååångt dit. Först ska vi överleva vintern....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar