22 december 2012

Revbensspjäll, avsked och ny bekantskap




Vaknade till doften av grillade revbensspjäll. Synd om den grisen. Rolf har bråda dagar nu, fullt upp, jämt skägg eller mycket att stå i. Han gillart säger han och tur är väl det.
Min andra Jul-Hitler har också bråda dagar hemma på Norrboda. Pratade precis i telefonen med henne och hon var mitt uppe i julbaket....igen. Saffransskorpor, kolakakor och lite till var under tillverkning. Lilla Jogge var ansvarig för julklappsinslagningen.
Själv har jag ägnat jag mig åt en utav mina favoritsysselsättningar, sova!
Så mycket bättre och lugnare.

Vill för våra tillresta julaftonsgästers skull härmed meddela att hemlagat julgodis kommer vara en bristvara i här Pettssonska. Ingen varken vill eller är sugen på detta godis som ändå slängs när ingen ätit upp det framåt tjällossningen i mars. Men som den ansvarsfulle bullmamma jag är har jag laddat upp med min favorit, nämligen skumtomtar! Sen brukar det ju också trilla in en och annan tjåkkladask om man har tur. Paradisasken är min favorit, så ni vet....haha!

I går när jag kom till Viggen så blev det jobbigt. Jag berättade för kvällspersonalen, som jag verkligen gillar, att jag skulle sluta.
Dom blev ledsna men förstod mig. Tröstade dom med att jag såklart gärna vill hålla kontakten fortsättningsvis och även jobba som timvikarie på natten om det behövs.
Kommer sakna mina sköna gummor och gubbar.

Jag är glad! Erika har kommit hem och vet ni vad hon hade med sig?
En supertrevlig, söt och rar liten manlig bekantskap!
Så nu har familjen utökats med Ferry och har vi tur så kommer även Ferry fira jul med oss på julafton.
Lika bra att han få träffa hela line-upen på en gång. Fastrar, farfar, morbror och kanske även en mormor om han har tur. Bara han inte blir avskräckt?!

Jag är glad för Erikas och vill ju inget hellre att mina barn ska vara lyckliga, glada och tillfreds med livet. Det vill såklart alla föräldrar.

Kanske borde ta disken nu i köket, han jobbar sig svettig Rudolf.....hej på en stund!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar