24 juni 2014

ByNorrbodaHejLillsjön



Två viktiga händelser i dag, ett ledsam och en superkul. Jag börjar med den ledsamma.
Idag är det tre år sedan min vän Lisa gick bort. Tre år, jag fattar inte att det är så länge sedan.
Det var på självaste midsommarafton 2011. Idag har jag tänt ett ljus härhemma och jag tänker åka upp till minneslunden senare på eftermiddagen för att tända ett ljus även där, saknar dig Lisa.

Och nu till det roliga! Något förbaskat superroligt! I september kommer det en bebis till oss, det var ju ingen nyhet direkt.
 Men det kommer även hända något mera skoj. Emilie och Jogge kom precis från den lokala mäklaren och har just signat kontraktet på en bostadsrätt vid Lillsjön.
Dom gick fokuserade in i budgivningen sent i går kväll och vann den. GRATTIS!

En fantastiskt, totalrenoverad, superfin 5:a på två plan med egen liten tomt både på fram och baksidan kommer nu bli deras hem från september.  Jag var där i går och tappade hakorna, letar efter dom fortfarande, skulle lätt kunnat flytta in där. Så himla smakfullt och stilrent renoverad. Jag såg  framför mig Jogge stå där i köket och snitsa ihop någon god italiensk middag till oss. Jag såg Carlos ligga utsträckt på balkongen i solen och bara njuta. Jag såg en liten tjej i rosa kläder som klättrade upp för trappen....grind måste installeras!!!
Carlos kommer älska det! Ligga ute under äppelträdet i gräset och bara njuta och släppa någon liten smygrökare, det är hans grej det!

Bra jobbat! Ni har gjort ett bra köp och som ni vet stöttar jag er i allt och lite till och mer därtill.


 Här är Carlos kommande oas, under korkeken som Ferdinand ungefär.
Fast Fransos under äppelträd....det är gulligare!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar