9 juni 2014

SpökenPickNickJobb



Uppe samtidigt som tuppen idag, eller kanske han var ett uns före mig. Måndag idag och en ny vecka på ingång.
En vecka med massor med skoj för undertecknad. Fast även massor med jobb också, jobbar tre nätter nu på raken och känner mig redan trött.

Idag ska jag strax sticka i väg till Coop. Jag är på jakt efter en tjusig picknickkorg i rosa och har fått nys av Bodil att  den ska finnas där.
Samtidigt kläckte Rudolf ur sig i går när vi satt ute och åt på kvällen att han tyckte våra dynor såg citat  "för taskiga ut". Han har rätt, dom har hängt med länge och är slitna, håriga, halvmögliga och omöjliga att få fräscha trots tappra försök.
Dom har rea på dynor på Coop och jag ska kolla om det finns något som passar mig och min plånbok.

Mellan klockan 15-18 kommer jag vara på Wenngarns Slott. Det är S.P.O.O.K, (Stockholms Paranormala Organisation Och Kamratskap) som kommer ha en workshop för speciellt inbjudna, och jag är en utav dessa 15 som får chansen att bl.a prova på EVP, en utredningsteknik när man ska "leta" spöken och annat övernaturligt.
Wenngarns Slott sägs ju vara en av den mest hemsökta platsen i Sverige och det kommer blir sjukt spännande.
Två nätter kommer sedan dessa S.P.O.O.K-are vistas på slottet för att göra en utredning om det finns några spöken eller inte. Återkommer såklart med resultatet, men klart sjutton det finns något i det där slottet. Det känner jag varenda gång jag är där.....och jag älskart! Men Rudolf bara skrattar och ruskar på huvudet, det enda som finns i det där slottet enligt honom är dammtussar stora som pudlar, råttskit och dårar.

Som sagt det blir en spännande dag som avslutas med en spännande natt på ett annat trevligt ställe med en del osynliga spöken med hasande steg i korridoren....hahaha!






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar