8 juni 2014

#selfienärdenärsombästunderprotest



Söndag med sol..gilla på den! Somnade 22.45 i går och sov ostört ända till 8.00, snacka om välbehövligt.
Gick upp samtidigt som Rudolf snörde på sig gåfortsomfanskorna och begav sig ut på sin vanliga söndagspromenad på dryga milen.
Ingen risk att jag skulle kunna hänga med. Nu när ryggen råkar vara ganska ok och jag skulle kunnat börja med min powerwalk igen. Då hoppar jag som ett barn på en jäkla studsmatta och bryter foten istället.
Eller bruten är kanske en aningen överdrift men bra är den inte. Den är fortfarande väldigt svullen och värker nåt så grönjävligt. Pisspotta på den!

I stället sitter jag här som klistrad framför tv´n, det är ju prinsessdop idag. Trodde att jag och Ingrid skulle bli bjudna eftersom vi var på bröllopet exakt för ett år sedan. Men icke!
Jag ser och lär så jag vet/kan allt om prinsessdop. Kommande vinter är det ju dags för vår egen lilla Prinsessa att döpas. Längtar!

Inser att jag kommer att missa slutet av jippot, det gör naturligtvis ingenting. Kan kolla på TV4 play hur många gånger jag vill senare. Jag ska skjutsa Erika till Kapellskär efter lunch. Hon håller på för fullt att packa, mycket att tänka på när man ska vara borta nästan hela sommaren.
Gustav la sig på plats i resväskan, han vill nog hänga med till Åland.


 Till sist en äkta #selfie på hela Pettssonska Patrasket, lite lagom glada efter en delikat middag på Wenngarn häromkvällen.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar