12 juni 2014

UpDateKväll



Äntligen så var det igång, VM i fotboll fast Sverige är inte med...buhuuuuuuu! Zlatan hade gjort sig bra där borta.
Vilket land ska få mina sympatier då? Ingen aning faktiskt, kanske Italien, Frankrike, Brasilien, Holland, Japan, Grekland..  I have no idea!

Vi är den här gången också med i en intern tävling som går ut på att tippa resultatet i varenda match. Det är kul men jättesvårt.  Oklart ännu vad vinsten är, förra VM tror jag Emilie vann. Ja, alltså inte VM utan tippningen. Men som det brukar heta, det är inte huvudsaken att vinna utan att deltaga.


 Öppningsmatchen pågår för fullt mellan Brasilien och Kroatien. Rudolf den token har tippat oavgjort och jag förstås på en solklar Brasseseger.  Just nu är det hrmmmmm oavgjort.


Lilla gosekissen har jag plockat fyra fästingar på idag, hatar dessa inkräktare! Han har minst tre till under hakan men dom får jag inte bort. Han gillar inte när jag kommer med det där verktyget...

Annars så har jag inte gjort så mycket mera än att busat lite, ätit tre lakritspipor, en GB-sandwich, en fläskkotlett, lite trist potatis och tre bananer.
Just lakritspiporna är en historia för sig. Rudolf har hela firmabilen full med lakritspipsförpackningar.
Då visade sig att en leverantör på jobbet delar ut dessa i parti och minut, tror det kallas muta....pipmuta! Lite gulligt tycker jag. 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar