19 juni 2014

SvammelKapitel3124



Börjar faktiskt lessna nu, lessna på att leva som ensamstående. För det är ju det jag gör i veckorna, trodde det skulle bli bättre när invigningen och det mesta var klart på Wenngarn. Men än så länge verkar det långt i från färdigt.
I går kom han hem 20.30 och idag har jag inte sett röken av honom ännu. Han åker 6.00 på mornarna, är inte normalt och ej heller tillåtet med dessa mastodontpass.

Stekte mig en hamburgare själv, känns ofräscht att steka hans. Brukar bli så torra och ligga och vänta på att ätas. Gustav höll mig sällskap på köksbordet, han drack mjölk. Gjorde jag med förresten, mjölk är godast!

Annars så har jag bara slappat hela dagen, ska berätta en hemlis om ni lovar att inte berätta den vidare?!
Jag har inte ens bäddat sängen idag! Våga Vägra Bädda! Ska ju snart gå och lägga mig i alla fall, onödigt jobb.

Har handlat med ett par hundra andra dårar på Willys. Mamma stannade hemma, hon är risig.
Fick bevittna hur en kvinna skällde på sin man för att han tagit fel sorts bröd samtidigt som "någon" råkade ta den sista burken av en sillsort som hon minsann skulle ha. Men snälla dåre......tror säkert personalen har pallar med sill på lagret, andas, släpp sargen och kom in i matchen!

Lämnade mammas varor och tog en fika med henne. Är faktiskt lite orolig över henne nu, men till någon doktor ska man inte. Självdö är hennes grej!
Är rädd att jag kommer bli exakt likadan, stackars er Erika och Emilie! Så gärna ihjäl mig när ni tycker det börjar bli dags..



Gustav och jag har haft sällskap av tre sniglar i dag, Gurra tyckte det var jättespännande.
Tre olika modeller, en utan hus och två med olika slags stugor på ryggen. Fantastiska djur!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar