22 juni 2014

HögtOchLågtInOchUt



Här var det dött! Jag bara sover och sover, blir ingen ordning på bloggandet dessa jobbhelger.
Det finns ju absolut inget att orda om. Händer föga intressant att käbbla om.

Idag hade vi tänkt åka till Wenngarn på utomhusmatiné klockan 15.00. Sune på bilsemester skulle visas på den 17 kvadratmeter stora skärmen på slottsterrassen.
Men såklart så var dom tvungna att ställa in p.g.a  av rådande väderlek, regn, blåst och kallt.
Så i stället satte jag mig vid köksbordet och tittade ut genom fönstret när maken tvättade bilarna.
Alltid kul att se på när andra jobbar.

Har bokat en liten minisemester åt oss. Vi ska åka ända till Åland och bo på hotell i två nätter.
Ska bli så roligt att hälsa på Erika och Ferry även fast dom jobbar dessa dagar vi är där. Men vi kommer ses ändå och jag hoppas vi kommer att kunna bjuda dom på middag på Dino´s Bar & Grill någon utav kvällarna. Längtar!

På hemresan bokade jag det hysteriska smörgåsbordet, där det brukar vara huggsexa om maten och vassa armbågar är att föredra. Billigt, 219:-/person. Men så är jag också medlem i Viking Club (jag är ju en trogen kryssare....eller inte?!) mest snål...!
Hatar kryssningar men är ju tvungen, kommer inte till Mariehamn på något annat sätt.

Ledig två nätter nu, känns skönt, jag är sliten och trött. Ska bara slappa järnet tills på tisdagkväll när det är på´t igen.

I morgon eller på tisdag kanske jag tar mig en tur för lite fika och småprat hos en nyvunnen vän i Bålsta. Få se hur hon har det med tid och så. Funkar det inte så blir det en annan gång.

Kan med glädje meddela mina vänner att fotjäveln börjar så sakteliga bli bättre. Svullen fortfarande och värker men som sagt den känns bättre. Dryga fyra veckor sen jag hade uppvisning på studsmattan inför jobbarkompisar OCH chef....
Ogilla på den!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar