28 mars 2011

Spännande om det fungerar


Hämtning av storebror på Arlanda gick bra. Han anlände fem minuter före utsatt tid och såg faktiskt lite glad ut när han fick syn på sin lillasyster. Tror jag det, alla blir väl glada och se mej, eller???
Hela bilresan hem tjattrade han på i 220 om allt han sett och hur långt han kört i USA. Han hade tydligen varit ända till Texas. Vädret hade minst sagt varit varierat, ena dagen fick han skrapa is på bilen andra dagen brände han upp dom små öronen.
Han hade handlat 10 par kalsingar för typ ingenting, rena Ullaredspriserna kanske?
Fick present också. Han vet att jag gillar annorlunda fotoramar. Och den här var minst sagt lite rolig. Som en box man kan vrida, vända och byta foton i. Prislappen satt kvar 2.99. blir väl dryga 18 svenska pengar.
Jojo, han slår på stort brorsan. Men det är ju faktiskt tanken som räknas. Och jag blev jätteglad, blir nog ett par kort på en lurvig söt katt jag känner.
Kanske på några fina småtroll också, who knows?

Idag ska jag jobba. Få se nu om alla mina nya allergimediciner kommer att fungera, det ska bli spännande.
Det är två olika sorters ögondroppar, en långtidsverkande och en för akuta besvär. Det är tabletter, salva till eksemet runt ögonen och en inhalator att suga på om det piper i bröstet och jag börjar bli blå i ansiktet.
Jag är skeptiskt men det gäller att tänka positivt.

Jag är inte rädd-jag kan flyga!


1 kommentar:

  1. Oj Oj vad många mediciner. Om du tar alla de så kanske du kan flyga?? Hoppas det går bra med allergin inatt.

    SvaraRadera