23 mars 2011

Ullared, lördag shoppingdagen!


Som ni har väntat på del 2 av Ullaredsresan. Här kommer först lite bilder på vårt fina hus vi hyrde i två nätter.
Ligger precis bredvid den porlande Högvadsån. Vi bodde alltså med sjöutsikt, kanske ännu mysigare nästa gång vi åker i slutet av sommaren.

Lite interiörbilder. Vi hade som sagt varsitt sovrum. Det här är mitt, med dubbelsäng och spjälsäng. Jag sov som vanligt like a stock. Men vaknade på lördagsmorgonen....väldigt tidigt!
Det var nog shoppingnerverna som spelade mej ett spratt.

Det fullt utrustade köket. Allt fanns t.o.m en gömd bänkdiskmaskin i skåpet.

Annes sovrum, med två sängar. Bra med en extrasäng så alla Lottas bajspåsar fick plats!

Mia kunde haft två inneboende i sitt rum. Sen fanns det faktiskt ytterligare ett sovrum med en våningsäng i men där hade vi ingen som ville sova.
Totalt i denna välplanerade villa 9 sängplatser + en spjälsäng för 400:-/natt.
Hur billigt är inte det på en skala?

Nu har vi haft lunchstopp på Sveriges största restaurang. En alldeles nyinvigd med sittplatser till alla. Såg ut som Ikeas restauranger men såklart mycket trevligare och billigare mat.
Mia passade på att mannekänga lite för sina kamrater innan eftermiddagsshoppingen fortsatte.

Efter 8 timmars lördagshopping var vi nöjda och plånboken gapade tomt. Vi åkte hem till stugan och började kolla i påsarna..."Vad har jag köpt egentligen?"


Medhavd tacomiddag intogs under tjatter och fniss i köket.
Sen tillbringade vi resten av lördagskvällen i soffan med bordet fullt av
regnbågar (ostbågar, Leia 5 år), choklad, Polly, chips, rödvin. Vi tittade både på Så ska det låta, Let´s Dance och Supermånen.
Klockan 23.30 var vi apraka....(skämt!!!) och vi somnade ovaggade i våra sköna sängar med dom gula Gekåspåsarna på tryggt avstånd.

1 kommentar:

  1. 8 timmars shopping. Det är inte illa det inte!! Du får väl lägga upp varorna och fota så vi får se vad du fick med dig hem.

    SvaraRadera