1 februari 2013

Fredag whoop whoop!



Godmorgon fredag!
Haft en sämre natt i natt med en katt som hade tråkigt, jättetråkigt! Han har nog väckt mig tio gånger minst och ut ville han inte för det är ju minusgrader nu igen.
Han ville äta, leka och mysa mitt i natten.

Krakenmaken är fortfarande sjuk fast vid liv.....knappt. Han har mest ont i huvudet och sover numera med en kudde PÅ lilla flinten för att han "får liggsår annars"
Jag fattar inte riktigt vad han svamlar om och tycker mest det ser kanske kul ut, med den stora amerikakudden PÅ skallen.

I går kväll låg han i soffan ett tag och stönade ynkligt "lika bra att man döööööööör"
Så visst mår han dåligt. Nu väntar jag bara på att jag ska drabbas av samma elände, hade faktiskt huvudvärk i går och lite idag.
Ni kommer att märka, blir det plötsligt väldigt tyst och tråkigt här inne så ligger jag säkert också med den andra amerikakudden på skallen för att minimera risken för liggsår.


I går roade sig Emile och jag med att lösa detta schlagerquiz i Schlagerbilagan. Men herregud, vi la ner det, var ju så enkla frågor! Kunde alla!
Nu laddar jag inför morgondagens delfinal, har skrivit nota nu vad som behövs för våran schlagermeny.
Vi hoppar förrätt, lax till varmrätt och sen då Pavlovabakelser till dessert.
Ska lämna maken och katt hemma strax och åka och handla med mamma. Senare ska Emilie och jag åka till Vällingby för lite eventuell shopping.
Fikastopp blir det i alla fall!

Ha en bra fredag mina trogna vänner som hänger här inne varje dag och orkar läsa mina meningslösa inlägg med mest svammelinnehåll!
TACK!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar