12 februari 2013

Glans och Sean jävla Banan!



Hääääj!
Jag är på topp, jag är utvilad och jag längtar tills i kväll!
Tröttheten tog över framåt lunchdags idag och jag fick såklart beviljat av min nya gruppledare och chef att åka hem och lägga mig.
Gillar dom där människorna! Gillar hela Solängen! Jag tror det här är början på något stort och trevligt! Vi verkar bli ett superteam alla vi som fått äran att jobba där!
Vilken kompetens sen då, tror nattpersonalens genomsnittsålder landar på 45+, vi har alla arbetat länge med dementa, inom äldrevården och är erfarna ruggugglor, nej jag menar nattugglor..
Och med det menar jag såklart inte att yngre förmågor på något sätt skulle vara sämre, tvärtom!

Idag hade vi iaf utbildning på dom avancerade apparaterna i sköljen...en man i vit skjorta berättade för oss hur vi ska använda dom på rätt sätt, vi skulle komma ihåg en grej: Powerclean 1, då var vi hemma! Tydligen ett förinställt rengöringsprogam på ena apparaten, POWERCLEAN1!
Glöm aldrig det!

Sovit ett par timmar nu, somnade ganska omedelbart. Blev väckt av en liten förvirrad katt som undrar vad matte håller på med. Är ju borta både dag och natt nu för tiden, tur att  andrahandsvalet, husse är hemma istället.

Blev riktigt rädd och skrek högt när jag i duschen kommer på mig själv att jag står och sjunger på Sean Banans låt Copacabanana, Copa copacabanana copacabanana.....Helt jävla sjukt!
Fast som sagt, jag har aldrig sagt att själva låten är dålig, tvärtom, den är bra och sätter sig på hjärnan som ni märkte! Gillar bara inte den jönsiga loppcirkusen runt framträdandet.

Ikväll blir det skrattfest! Vi bokade för länge sedan Johan Glansbiljetter på Cirkus. Det blir jag, Emilie, Jogge, Sara HS och Andreas. Rolf lämnar WO, han orkar inte och vi plockar in en fullgod  ersättare, Micke Westlund. Han var nummer ett på återbudslistan.
Kommer bli grymt kul!


Dags att fixa och hitta paltorna!
Ha en bra kväll det kommer vi garanterat ha.

Heippa!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar