17 februari 2013

Underhållning



Godmorgon sömntutor!
 Igår stack jag i väg till jobbet en timme för tidigt. Ville ju inte riskera att missa ett uns av någon tonartshöjning samt få irritera sig över att fel låtar gick till final.
Pratar naturligtvis om deltävling 3 i Melodifestivalcirkusen. Alla mina tanter satt uppe och hade lördagsmys med kaffe, smörgåsar och tända ljus.

Och vad säger då undertecknad om gårdagskvällens resultat? Typ ingenting, har bestämt mig för att inte tycka så mycket alls. Går ju inte ens att tycka något eftersom ALLA tycker olika.
Smaken är som den berömda baken.....stor och dallrig..haha, menar delad såklart!
Det är LÅTEN som tävlar inget annat. Fast klart jag inte kan knipa, ni vet väl hur jag är, leka bezzerwisser.......tyckte att det var konstigt att inte Eddie gick till final men inser snabbt att Sverige måste verkligen hitta en låt som har 100 % chans att INTE vinna. Vi skulle aldrig ha råd att arrangera ytterligare ett jippo nästa år.
Precis som det var 1976 då Sverige inte deltog p.g. a just att det varit så dyrt att arrangera ESC året innan då ABBA vann. (Dom vann -74 och vi stod som värdland -75)
Perfekt, då skickar vi loppcirkusen, så kommer alla andra länder tro att vi är helt galna och att det kanske ingår i något pausnummer i Malmö under stora finalen. Tragisk man som sjunger falsk och elakt iklädd vuxenblöja....en vinnare?! Nej, ett stort jävla skämt!

Men vilken jäkla utläggning det här blev då!? Jag ska sova nu, är både trött och frussen.
Vad ska ni göra då?



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar