15 februari 2013

Hahaha!



Det är tur att man hittar hem och vet var man bor, för att göra en vägbeskrivning hem till mig var tydligen ett svårt kapitel för mig. En uppmärksammad läsare (norsk till på köpet) hörde av sig och sa, men Ewa du bor väl ändå på vänster sida på Ginstvägen? Jag hade skrivit höger...haha, granntanten hade kanske fått oväntat besök på måndag.
Funderar på att inte ändra på lappen på jobbet, kul att se förvirringen...!

Handlingen med mamma gick som det brukar, idag hade hon nog tankat raketbränsle i kundvagnen. Jädrar, vad det gick undan, hon var betalad, klar och färdigpackad långt före mig!
Sen fika, snabbkaffe och en liten kaka. Dagens samtalsämnen lyder som följer: stråk, alzheimer, pensionärer, folk som har pengar som gräs, hästkött i lasagnen.

Hemma igen så packade jag in allt i den numera fullproppade kylen. Frågade Rolf om han ville ut och åka lite. Det ville han, så nu har jag luftat honom på det lokala Systembolaget i Kungsängen.
Köpte lite mer vin till galejet på måndag, kanske blir ett redigt fylleslag.?!!

Snart ska vi baka pizza och sen är det väl dags att förbereda sig för min sista helg på Flottiljen.
Ska sova fort i morgon, Erika kommer hem, tåget landar 12.50 på Centralen. Jag längtar efter henne!
Just nu lyssnar jag på dom sista sändningstimmarna på Radio Varan, dom har ju kört 15 timmar per dag i en vecka, i deras Sportlovssändning. 
Jag har lyssnat så fort jag har kunnat och speciellt när Erika varit i sändning.

Trevlig fredag på er!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar