3 oktober 2011

Herre Jesus!

d

Ikväll visar jag er en kort på en skön avslappnad kille som slötittar på Svenska Hollywoodfruar.
Själv så tycker jag att det här avsnittet var ett av dom bättre. Jag skrattade faktiskt för mej själv i soffan. Det fanns MYCKET att skratta åt men idag går nog priset som "Dagens dåre" till Gunilla!
Hon var verkligen på hugget och den där stackars talanglösa ungen hade idag en utstrålning som inte gick av för hackor.  Undrar om hon någonsin får leka och framförallt träffa andra barn, har hon några  kompisar eller tvingas hon enbart umgås med en karriärsgalen, egocentrisk morsa och en dement mormor? Skrämmande! 
Klart hon har ju lilla Tusse, kattskrället som även han inte verkar ha det så lätt.
Helt klart är att Isabel Adrian inte är den ljusaste kritan i kritasken. Eller som min Erika brukar säga labbet lyser men forskarna har gått hem.
När jag fyller år nästa gång ska jag hyra mej en flodhäst,  helst med rosa blommor i pannluggen.
 Körde schlagertema när jag fyllde 50, Spanientema i år, så flodhästtema kommer bli skitbra!
Maria är i alla fall den raraste. En ytterdörr för 56 lax låter dyrt men 8000 dollar låter betydligt bättre!
När vi bytte ytterdörr för tre år sen kostade den 20 lax och märk väl...då ingick inte någon pajhylla!!

Svenska Hollywoodfruar är i alla fall veckans höjdpunkt på TV.

Idag när Rolf kom hem så svidade han om på direkten. Sparkdräkten på hela kvällen, han gillart.
Blev dock lite orolig när han sa att den här kan man väl gå ut i?? Do as you want darling, svarade jag på min bästaste engelska.
Dom är fruktansvärt sköna, jag lovar!
Erika var hem en snabbis med vändande post, hon skulle klippa sej och hade lite tid över. När hon utgick kom nästa unge. Även hon med vändande post. Emilie hade mycket att berätta om första dagen på sitt nya jobb. Hon var glad och nöjd, allt har känts mycket bra där på Notar Hornstull.

Nu ska jag dricka te och zappa.


1 kommentar:

  1. Måste nog ta och skaffa mig tv3, vill också se Hollywoodfruar i "realtid"! Fast om det går här i skogen vete tusan. På min tv har det mest varit fyrkanter och swisch ljud i kväll, brukar bli så ibland när det är något jag vill se! Inte för att jag vet om det var något jag ville så på någon av alla våra fyra kanaler just i kväll, men jag vill ju för sjutton kunna välja det själv! Förstår inte vad det är för fel, funkar helbra ibland, och rätt vad det är blir det så dålig signal så hela tv-skrället ser ut som en uthälld legohink! Fast inte på alla fyra kanalerna, mest bara på tv4 och tv6. Ettan och tvåan brukar fungera för det mesta. Och jösses, vad jag har kollat på många intressanta program från UR! :/

    Ha de!

    SvaraRadera