12 oktober 2011

Ullared del 2

Efter en mycket god nattsömn och en delikat frukostbuffé så styrde vi mot Gekås. Vi fick en ledig parkeringsplats betydligt mycket närmare än dagen innan.
Kan bero på att klockan bara var 8.20 och regnet droppade från den gråa himlen.
Nu kunde inget stoppa oss!
Pia och Anne med stormsteg mot entrén, ingen kö idag heller så min VIP-ingång via vakterna behövdes inte utnyttjas. Stort tack ändå Merja!
Gekås vinkruta hade plötsligt blivit pinkruta! Vansinnigt kul tycker jag!
På restaurangplanet har ett identiskt Gekås byggts upp i Lego. Helt fantastiskt!


Just den här dagen var det en lång ringlande kö. Ser ni grisen som köar? Tror han ska köpa grisknorrar eller grisöron......
En lite lätt oroad Anne i kassan. Vad slutsumman blev? Det är hemligt, men jag kan lova alla och hennes sambo att precis allt var nödvändiga inköp! Mycket julklappar och kläder till barn, släktingar m.m. Hon fick massor med fina saker med sej. Synd bara att hon köpte en Onepiece! 
Tror fler i familjen skulle velat ha en.
Pia fyndade bl.a ridstövlar och blev så här glad. Likadana hemma kostar ca 900:- här betalade hon bara 219:-!  Det är billitg på Gekås om någon nu skulle tvivla.
Bilen lastad efter 9 timmars shopping!
Här trivs Anne! Kollar alla sina fynd med beundran. Klämmer och känner.
Onepiecen förstås favoritplagget!
Måndagens kulinariska upplevelse blev Nachotallrik. Såklart mycket gott och mättande. Sen landade vi i soffan med ett glas vin och tittade på TV en stund. Men alla var trötta så sänggåendet blev ganska tidigt.
Tisdagmorgon och klockan är 8.00, vi har ätit frukost, mummat oss, städat och packat ut!
Gissa antalet kassar?
Nej, jag har ingen aning om hur många men jag vet dess värde i tusenlappar. Och det är många!
Men så svar vi också 4 stycken köpstarka kvinnor som numera har lite mindre pengar på kontot och tycker det är alldeles för långt till nästa lön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar