9 oktober 2011

Nu åker vi!


Godmorgon Söndag!
Klockan är inte mer än 7.00 och jag är färdigpackad och nyfönad i håret.  Har varit vaken sen 4.30. Klarar inte av att ställa klockan på morgnarna och passa tider. Är inte van med det efter 26 års nattjobb.
Detta innebär att jag inte alls kan sova och om jag mot förmodan somnar så vaknar jag aptidigt, som idag. Nu är jag trött och skulle vilja sova ett par timmar men det går inte, snart landar Ullaredsexpressen med tre morgonpigga Bålstadamer utanför Pettssonska.
Mina vänner får nog bädda ner mej tidigt i kväll.
Råkade slå en flukt på termometern, den visar minus 1 ute och 17,8 inne. Kanske dags att dra igång pannan och invänta vinterns elräkningar.
Gustav är lessen, han ser att mamma packar. Vankar runt mej hela tiden, nu blir det två jobbiga dagar för honom i ensamhet. Som tur var så kommer Micke hit en sväng på dagarna, han har ju ändå inget för sej. Micke kommer få öppna/stänga dörren,  klia hakan och titta på när han äter.
Detta var det sista ni hör från mej på ett par dagar. Om ni har tur så kan det komma att ske en eller annan mobilbloggning från trakterna kring Gekås.
Medans jag väntar så kör jag lite WF, kul att väcka upp mina motspelare om dom skulle råka ha telefonen på.

Over and out från Pettssonska


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar