6 maj 2012

Dags för avrättning, kanske?



Skuttade upp pigg som en nyfödd klockan 8.45, satte på mig träningskläder, borstade tänderna, drack ett glas vatten och stoppade in lurarna i öronen. Ja, så solglajjerna förstås, dom hamnade inte helt oväntat på potatisnäsan.

Gav mig ut med lite försiktig fart. Är inte direkt Queen of Stretching så benen och ryggen kändes stelare och ondare än vanligt. Skulle lära mig av Gustav, han stretchar hela tiden.

Efter 20 minuter släppte det stela och jag pinnande på i en raskare takt.
Idag valde jag en annan väg, genom skogen. Jag gillar inte skogen, är rädd för både björnar, lejon och att gå vilse. Men ingetdera hände idag som tur var.
Det är ju inte lätt att gå vilse eftersom det är en snitslad utmärkt slinga att följa.

Tänk, är det inte fantastiskt att det har tagit mig nästan 52 år att upptäcka hur otroligt fint och naturnära vi egentligen bor. Allting alldeles runt knuten.....



Bland annat vandrade jag förbi en avrättningsplats, som jag tycker kanske skulle användas lite oftare. Sista avrättningen skedd 1842 på hösten.
Hög tid för en reunion!  Finns någon dåre i Norge som borde avrättas, vore väl trevligt om han gjorde det just här!



 Fina tottolainen i motljus vid Lejondalssjön
 Vidare såg jag vitsippor. Hela skogen är full av vitsippor. Cyklande människor, springande människor, stavgående människor, hundar, kossor, vattendrag, får, hundbajspåsar slängda på marken, hästbajs, en sjö och vackra gamla ödetorp.


 Kanske jag borde hängas?


Summa summaro så gick jag i nästan 91 minuter, 9 kilometer. Bra jobbat fetknopp!





1 kommentar:

  1. haha, Ewa, du är för rolig! Skulle vilja sett dig, eller snarare sett den som eventuellt såg dig när du tog bilden vid avrättnings skylten! :) Bra runda, nästa gång du går den kan du ju komma förbi för en vätskepaus hos mig! Och du behöver inte oroa dig för att det skulle paja din runda och öka (minska ?) mängden pp, för här finns nästan aldrig något fikabröd hemma. Du är i vilket fall som helst välkommen! :)

    SvaraRadera