5 maj 2012

Båtförsäljning och kalas!




Lördag idag och jag började denna lördag med att ge mig ut på en rask powerwalk direkt efter uppvaknandet klockan 9.00.
Gick 7 km i den fuktiga luften. Solen hade inte hittat rätt ännu det var disigt så jag hade mina solglasögon på ändå.
Har det nästan alltid, är beroende av dom eftersom mina ögon är så ljuskänsliga efter 30 års nattarbetande.  Det är jag och Uggla, typ. Ska unna mig själv ett par "riktiga" inför Greklandsresan.
Hemma igen för dusch och frukost med Emilie.

Tittade på hockey-vm i går. Jag gillar hockey. Föreslog för maken om vi skulle åka till Globen för att titta på någon match. Men efter en snabb titt på Ticnet så bestämde vi oss för att inte göra slag i saken. Satan vilka biljettpriser! Det visste jag i och för sig redan med herregud....1495:- för en bra plats är väl lite att ta i. 3000:- för oss två, aldrig!
Billigast biljetten kostar 395:- och då ser man säkert inte ens pucken, då dom platserna är placerade högst upp i Globen, skitplatser alltså.
Det blir televisionsapparaten i stället, funkar bra det med!

Rolf åkte ner till båten nyss, han är klar nu med all slipning och lackning. Han tog med sig Emilies kamera för att fotografera skönheten för att sedan sätta ut annons. Undrar om någon kommer vara intresserad av att köpa våran M/S Nari.
Krävs ju såklart en person med rätta intresset för gamla, fina veteranträbåtar som kräver massor med skötsel och underhållsjobb.
Lättare med en plastbalja som inte behöver slipas och fernissas 18 lager för att få den fräsch.
Mahognybåtar som är 53 år gamla kräver lite mer jobb än massproducerade trista plastbåtar.
Vi hoppas att den rätte köparen finns därute någonstans,  vi vill absolut inte sälja den till någon som inte har det rätta genuina intresset. Våran Nari ska få det bra!


Rolf visade upp den nylackade göstaken innan avfärd, blank och fin!

Nu ska jag ta itu med lite tvätt och annat vardagsgöra. Klockan 17.04 ska vi till Ingrid för lite födelsedagsfirande. Det ska bli kul! Därifrån har jag aldrig gått hungrig någongång!



2 kommentarer:

  1. Hälsa Grattis till Ingrid från mig. Men varför ska ni sälja Nari då???/Åsa

    SvaraRadera
  2. Det är Rolf som har tagit det beslutet. Han tycker det tar för mycket tid och är väl lite less. Men det blir nog svårt att sälja den, intresset för veteranträbåtar är
    nog inte så högt.

    SvaraRadera