10 maj 2012

Skepp ohoj!



Oj, vad jag har sovit i natt! La mig redan vid 23.00, helt sjukt tidigt för att vara av en nattsuddare som  mig. Sovit gott och vaknade torrt klockan 7.30.
Då hörde jag mina fina små inneboende på övervåningen, dom var vakna och på väg till sina jobb.

Jag bestämde mig för att motionera redan på morgonen, före frukost. Har fått för mig att det är bra och ger bättre resultat.
 Men idag var det tungt, tyngre än vanligt. Benen, främst frambenen typ skenbenen värker. Det gör ont!
I 20 minuter brukar jag pinas sen släpper det. Märkligt! Idag gjorde det så satans ont att jag nästan höll på att vända, strunta i allt och gå hem och gräva ner mig.
Kan någon expert förklara? Beror det på att jag inte är uppvärmd eller för att jag inte stretchar?
Uppvärmd förresten, ska man behöva värma upp för att gå ut och gå i raketfart? Löjligt!

Det var ett konstigt väder så tidigt, fuktigt, kvalmigt, disigt och annat som slutar på -igt.
Fick imma på solglasögonen, skulle behövt vindrutetorkare på dom.
Hemma igen och en härlig dusch och sen frukost. Gustav satt 2 cm i från mig på köksbordet och smaskade i sig herrgårdsost.

Har hunnit med en del idag, idag latar jag mig inte i 180 bara i 120.
Har bl.a bokat en liten resa på Göta Kanal i sommar. Är det pensionärsvarning kanske?
Rolf fick av sitt jobb i 50-årspresent en Live It-upplevelse, han skulle köra rally. Men bokade om och ändrade till just Göta Kanalkryssning, lite lugnare än rally. Brrrr.....
Det är med en övernattning på ett vandrarhem, jag uppgraderade rummet för 200 bananer till ett med dusch och toalett och dubbelsäng.
Sen ingår frukost, lunch och middag också. Blir kanoners.
Tog även ett eget beslut att bo ytterligare en natt där innan själva kryssningen. Jag vet att maken kommer att gilla det. Vi älskar att titta på töntiga nybörjare som ska slussa.
Oj, vad arga männen brukar vara.....och oj vad dom stackars fruarna stimmar runt och vet varken fram eller bak. Jag talar av erfarenhet....

Multitaskar lite också idag, röjer fortfarande bland mina kläder. Inte mycket att röja faktiskt. Men lite somrigt har jag hittat, men allt är för stort.
Ska köpa svart textilfärg också och fräscha upp mina svarta, matta byxor.
Det är då fasen vad svarta kläder tappar färg.

Nu skiner solen, jag tar min kaffekopp och sätter mig i solen en stund.

Heippa!




1 kommentar:

  1. Ska bli spännande att höra vad ni tycker om Göta Kanal. Det är ngt som jag också skulle vilja göra. Ont på framsidan av skenbenen. För mig låter det som klassisk benhinneinflammation. Gör helvetiskt ont. Mkt viktigt vad man har för skor på sig. Både på jobb, fritid och när du tränar. Samt variera skor hela tiden. /Åsa

    SvaraRadera