9 februari 2010

Fullt ös

Här har man inte legat på latsidan om ni nu skulle tro det!
Jag stack i väg med siktet inställt på Zoo-affären i Bromma ca 14.30. En jättetrevlig tjej ifrågasatte ingenting om följetongen "Trasig kattringklocka" utan sa direkt att det är klart du ska ha en ny!
Man tackar!
Sen ringde Emilie och var mäkta irriterad, hennes flyg var försenat....ovanligt!
Jag hade alltså gott om tid, tog mej en sväng in på Onoff och klämde lite på dom bärbara mycket fina datorerna. Coop fick också ett besök av mej där jag handlade lite frukt, juice och wienerbröd!

Nu mot flygplatsen. Där jag snabbt konstaterade att planet var ännu mer försenat samtidigt som Emilie ringde och sa att hon hade fått plats på ett tidigare plan.
Bingo!

16.45 landade då min förstfödda, det var härligt att se henne igen. Nu järnet hem! Skulle ju hämta upp Ingrid och Micke 18.oo för skjuts till en annan flygplats, Arlanda.
Hann hemma för att äta en mycket god pasta som Erika hade fixat. Hannas bacon och champinjonpasta....sååå god! Tack Erika!

Hemma igen från Arlanda vid 19.30 och då var det ett snabbt fikamys med familjen med wienerbröd och gott kaffe.
Rolf fick hålla sej i köket, han hade nämligen önskat PÖLSA istället för pasta. Men herregud PÖLSA...vem fasen äter det på 2010-talet?
Luktade skit i hela huset, t.o.m Gustav valde att gå ut!

Nu är jag på jobbet, har precis fikat med hemgjorda små goda semlor. Vem som gjort dom är en gåta men en trevlig överraskning för utarbetad nattpersonal!
Magnus den lilla hälsoprofeten valde att inte äta semla utan åt en rejäl portion hemgjord kålpudding istället.

Ja, nu försvann min kollega Pia för jobbuppdrag och här sitter jag och latar mej. Livet och arbetsfördelningen är underbar på denna arbetsplats.

Tycker faktiskt ni borde gå och lägga er nu, det är en dag imorgon också!

Godnatt på er mina vänner!

1 kommentar:

  1. Ha Ha Pölsa. Det har jag nog inte ätit sen man fick det i skolbespisningen.

    SvaraRadera