25 februari 2010

Längtar.....

Idag har jag haft tråkigt, rent av förbaskat trist. Har roat mej med att titta på alla bilder som jag har i den här datamaskinen eller laaaaaptoppppen som vissa väljer att kalla den.
Börjar bli rejält oroad för apparaten nu, den stängs av av sej själv i ett. För att sedan med nöd och näppe gå i gång men bara om man väntar en stund.....gaaaaaaaaaahhhhhh.
Blir en ny snart får jag hoppas!

Mina finaste flickor Rut och Selma, nej jag skojar, det är så klart Emilie och Erika.
Bästaste i världen!
Det här är taget på den gamla goda tiden när båda hade heltidsjobb och ordnad ekonomi. Då kunde det flackas runt i världen lite i parti och minut!
Här är dom i Thailand, december 2008.

Emilie i New York augusti -09. Ser lite så där lagom halvnöjd ut i sightseeingbåten runt Frihetsgudinnan. Det var förresten samma dag och tidpunkt som en helikopterkrasch ägde rum. Detta gjorde att dom inte kunde gå i land med båten utan fick cirkla runt ett tag extra.
Jag här hemma höll förstås att göra i brallan när jag läste att det varit en krasch på Manhattan, jag visste att just den dagen skulle ägnas åt sightseeing m.m. Men som tur var blev hon inte träffad av varken nedfallande turister från helikoptern eller vrakdelar!

Två rejäla fruntimmer vid Ground Zero i maj -09.
Oj, vad jag vill tillbaka!
Han till höger tillhör inte vårt resesällskap.

Middag på Planet Hollywood vid Times Square. Fattar fortfarande inte att jag har varit där. Dagarna gick för fort, vi hann se allt (nästan) men jag vill se det igen!

Rocky Balboa, om väl lite stel och plastig. Men en sån karl! Jag tog tillfället i akt att gnugga kind med han. Jag har ju ändå sett Rockyfilmerna MÅNGA gånger.






1 kommentar:

  1. Visst är det härligt med kort och att man kan drömma sig tillbaka till platser man varit på.

    Det var så kul att ha er på besök och ni är välkomna tillbaka när som helst.

    SvaraRadera