21 februari 2010

Svarta,söta katter

Som ni vet så har det flyttat in två små katter på mitt jobb. Dom bor på avdelning 2:5 och kommer från ett katthem i Enköping.
Har inte fått så mycket information om dom mer än att dom är typ 2-3 år. Men jag vill veta mer och kommer att ta reda på det när det är någon personal på plats som verkar veta det.


Det är har Totte! En lite lagom bastant kisse som spinner och låter som 17. Mycket kärvänligt och gillade Gustavs amerikanska kattgodis, slank ner utan svårigheter.


Det är är.......Lillemor! Vilket j---kl namn, Lillemor! Jaja, hon är iaf mycket mindre och så kelen. Hon fullkomligt kastar sej på en och vill mysa. Personalen sa i fredags att "Dom springer så fort någon kommer" Mmmmm, eller hur?
I natt sov Lillemor i mitt knä hela natten! Var tvungen att deligera ut ett toabesök till självaste sjuksyster. Jag kunde ju inte väcka katten bara för att jag var tvungen att jobba!?
Tack Anne!
Däremot tyckte Lillemor inte om det specialimporterade kattgodiset från Usa.

2 kommentarer:

  1. Oj då, hur ska detta gå Ewa? Ska dessa katter också få flytta in i det Petterssonska huset? Då tycker jag att Gurra behöver en egen lägenhet. Uppsala är kattvänligt, då kanske han stöter på Maja Gräddnos och gänget.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker katterna påminner väldigt mycket om Torsten :)

    SvaraRadera