20 februari 2010

Oväder på G

Godmorgon på er sömntutor!
Tror att jag är ganska ensam om att vara vaken och dessutom uppe så här dags en lördag.
Med ett undantag förstås mina nattkollegor som också nyss har landat hemma och http://www.grodfamiljen.se/ förstås, dom sover nästan aldrig.

Nattens arbete har varit lugnt och trevligt. Vi har boat ihop oss med lösgodis och kaffe i ett stort gemensamt TV-rum med en stor 50-tummare på väggen. Detta för att givetvis försöka titta lite på OS.
Kollade lite i början och sen hela tredje perioden av Tre Kronors match. Tycker det blev onödigt spännande på slutet.
Sen skrek vi oss hesa när Anna Haag tog silvret. Dessvärre är våran sjuksköterska från Norge så hon fick njuta av guld hon.
Det kan hon få glädjas åt tycker jag.

På en avdelning har det flyttat in två nya varelser. Nämligen två katter! Dom heter Lillemor och Totte och är från Enköpings katthem.
Jag och Jessica var ju bara tvungna att inspektera sötnosarna direkt. Två svarta, korthåriga, fina katter kom direkt fram till oss. Oj, vad dom spann!
Ändå sa personalen att dom var rädda och gömde sej för alla! Så fel dom hade.
Båda två kom direkt fram till oss och nosade välkomnade på oss. Dom kände säkert att "Här har vi två rekordeliga nattmattar, som hellre tar hand om oss än dom gamla".....så sant!
Klockan 3.00 var jag hos dom en stund och då hade jag bums båda två i knät.
Inatt tar jag med kameran och även lite amerikanskt kattgodis så dom får smaka. Dom här katterna har inte haft det lätt innan dom kom till katthemmet så lite godis är dom allt värda.

När jag skulle åka hem så var det halv storm och snön vräkte ner. Ser ut att bli ett himla oväder ikväll. Fy för Sören......

Väl hemma möttes jag av världens finaste kisse som låg och värmde upp min säng. Nu kryper vi ner och sover länge!

Var försiktiga i trafiken idag.

Godnatt

1 kommentar:

  1. Jag är ju också vaken mitt i er svenska natt, ha ha.

    SvaraRadera