11 februari 2010

Kväll nu


Kvällens aktivitetsnivå har varit hög i det Pettsonska palatset.

Dagens middag var en önskan om kött från studentens sida. Hittade lite entrecote i frysen som hon snabbt slängde ihop en utsökt marinad till och lät dom små biffarna ligga och gotta sej ett par timmar.

Till detta serverades shit pomme, sallad och en trevlig bearnaisesås. Inte direkt någon nyttig middag, men herregud flickebarnet behöver ju äta en rejäl halvblodig köttbit någongång.

Man kan inte leva på nudlar och pasta hela livet.

Efter detta så åkte vi till Big W för att handla lite inför det stundande Pollykladdkaka-bakandet.
Och håll med om att kakan ser inte alltför aptitlig ut innan gräddning, tycker den påminner lite om sånt man kan hitta när vi går på skattjakt på Pomona klockan 5.00 på morgnarna.
Vi har faktiskt inte provsmakat kakan ännu. Det är tänkt att vi sparar den tills i morgon för då får vi ev. besök av Elina och lille Alvin.
Tror iofs att Alvin inte diggar fikabröd ännu, han är bara 3 månader men hans fina mamma kanske vill ha en bit med lite vaniljglass till.
Det blir bilder och rapportering om detta i morgon.
Nu har vi softat framför Tv´n ett tag, tror jag ska lägga mej i lagom duktig tid ikväll.
Ha en god nattsömn.
Heddå

2 kommentarer:

  1. Herregud hur ska ni klara er från att provsmaka kakan???

    SvaraRadera
  2. Åh herre min tid. Ewa, du kan slå dig i backen på att lillparvelns mamma är en hejare på att fika utan dess like. Frågan är bara om och hur ni ska bli av med oss efteråt?

    SvaraRadera