31 maj 2014

MycketFörR



Nej Rudolf! Det här håller inte! Nu får man inget svar längre av dig när jag frågar hur många övertidstimmar du jobbat sen du började på Wenngarn.  Sist du klämde ur dig det skrek jag högt!

Men 7-dagarsvecka med 13-14 timmar på arbetet varje dag, vad säjer facket om det? Inte okej!!
Ser dig aldrig längre och den korta stunden du är hemma sover du, med all rätt. Jag är less på att äta ensammiddagar och Gustav undrar också var pappa är.

I går möttes vi i dörren 20.10, jag på väg till jobbet och du kom hem efter ytterligare 13 timmars slit
(med endast 4 timmars hotellsömn i kroppen)
I morse larmade du på huset 05.35 då det blippade till i min Sector Alarm-app.
Tror inte vi kommer ses idag heller, och jag vet numera hur det känns att vara ensamstående.
Förvisso ganska skönt, till en viss del. Men din hälsa går först givetvis, du är inte 25 längre. Snart ligger du där som en blöt disktrasa eller så är väggen väldigt nära. Vem tackar dig då?

Har full förståelse om att det är massvis som måste bli klart innan den stora öppningen i morgon kl: 11.00. Men sen då? Det kommer alltid vara grejer som ska fixas med där, jämt. Och du verkar vara den som ska göra allt...gaaaaaah!
Ett rejält lönelyft, övertidstimmarna i pengar och tre månaders semester tycker jag du är mer än väl berättigad till! Dream on, kommer aldrig att inträffa!

I morgon är det alltså dags för Wenngarn att öppna, kommer bli massor med folk, aktiviteter, skoj och annat. Åk dit och titta på den otroliga förvandlingen som skett på bara 9 månader. Ströva i slottsparken, ta en fika på Hotell Anstalten, klappa fåren och hästen, picknicka, gå på slottsvisning  m.m.

Och ni som åker dit...ser ni någon trött och sliten 53-åring som leker parkeringsvakt så morsa snälla glatt på honom. För efter i morgon får han även skriva in parkeringsvakt och fåraherde i sitt CV.
För även djuren ser han till....han kan tammefan allt!

Wenngarnssommar from Olle Larsson on Vimeo.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar