3 maj 2014

Filmtajm!



Eftersom vi av någon anledning inte fått i väg våra arslen av varierad storlek, form, kondition, färg och hårighet på bio och sett denna film så fick jag idag arrangera en biokväll hemma i Pettssonska soffan.
Tillströmningen blev stor, två stycken människor och en katt. Men katten gick ut och in likt en intern på öppen anstalt och verkade inte speciellt intresserad av filmen. Förstår honom, det började ju illa med en katt som blev uppäten av en räv. Ingen vacker syn.


Jag hade bullat upp med allehanda kaloririk bukfylla, här skulle det svullas, var lääänge sen.
Det enda orosmolnet var...skulle Rudolf hålla sig vaken? Jorå, det gjorde han faktiskt, han hade dessutom fullt upp att hålla käken igång med allt tuggande.
Tyckte förresten det var kul när jag kom hem med gottepåsen med lösgodis och han öppnade den och förvånat utbrast....."Jaha! Är det lösgodis?"
Ehhhh? Vad brukar det annars vara i såna påsar....falukorvar? skruvar? muttrar? en påse med favoritgodiset nappar?  Ja, ibland undrar man......

Nu laddar Erika och jag för Jurassic Park på TV3, tror det är den andra filmen. Finns säkert på tok för många, likt Polisskolan 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10..?
Tror inte vi orkar se hela, den slutar vid 02.00 i natt och då ska små söta flickor som vi sova på söta örat.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar