15 maj 2014

Utflykt med underbara hundar



































 Idag har vi varit på utflykt och picknick med Catta och Basse. Herregud, vad hundarna har sprungit!
Dom hade så kul! Jag hade Carlos i en jättelång löplina på 13 meter, litar inte riktigt på honom.
Vore synd om han skulle springa bort (han var jäkligt dyr vid inköp, haha), fast jag tror att han inte skulle göra det när han var i sällskap med Basse. Dom höll sig till varandra hela tiden.

Vid stannade till vid vattnet och Catta bredde ut sin plastade frimärksstora picknickfilt som senare visade sig resulterat i en blöt byxbak på undertecknad. Salladen som Catta köpt med sig från Ica Bålsta var supergod. Hundarna fortsatte att busa, var knappt stilla en sekund.
Carlos for runt runt med sin 13 meter långa lina, snart var vi insurrade rejält.
Basse var en friskus och badade när Catta kastade ut en pinne i spat. Jag testade att göra likadant med CG.....vad tror ni? Såklart badade han inte....var för kallt för fransosen som är van vid franska rivieran.

Efter lunchen packade vi ihop och gick vidare. Upptäckte ett alldeles nybyggt svartbygge vid strandkanten som vi tillfälligt flyttade in i. Där drack vi vårt kaffe och hundarna vilade i treochenhalvsekund.

 Behöver jag säga att Carlos har sovit i två timmar nu, han sover fortfarande. Det tar på krafterna att vara ute i skog och mark med en liten busig femmånadersvalp.
Men han var så duktig, här snackar vi inte bensprattel en endaste gång. Han skenade på så jag nästan blev rädd...skulle han orka. Om han gjorde!

Det här gör vi om, det var riktigt kul!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar