10 maj 2014

GoSanna!




Då var dagen här, dagen då Sverige ska visa övriga Europa var skåpet ska stå. Vore väl kul att kunna vinna just detta år 2014 eftersom Sverige vann 1974 och 1984 också. 30 respektive 40 årjubileumsår.

Dessvärre så tror jag helt seriöst att Sanna får det svårt. Tycker mer och mer att ESC börjar likna Kiviks Marknad, ju mer extrem man är desto större chanser har man.
I år är då Lilla Vaginan förhandsfavorit, vad i helvitte är det för artistnamn? Conchita Wurst, skäggiga damen med en gudomlig pipa och fin ballad, den vinner garanterat fast jag hoppas jag har fel.
Lordi, Dana International är flera artister som "stack" ut och vann. Finns säkert fler minns inte just nu.

Läste på Aftonbladet nyss att hon i alla fall gjort ett tappert försök att vara lite...wild and crazy.
Hon har låtit  målat naglarna i Sverigeflaggans färger. Frågan är om det räcker......vore kanske bättre om hon äntrade scenen som Kvinnan utan underkropp eller Starke Arvid.

Skitsamma, för mig är hon bäst ändå. Och om ni kommer ihåg så skrev jag redan innan första deltävlingen i Malmö att hon skulle vinna hela klabbet.
Jag ska försöka titta så gott det går i kväll, kan bli marigt eftersom jag jobbar.

 Annars så har jag min hittills vakna tid idag ägnat mig åt att vara Sjukvårdsupport via telefon.
Började i morse när en mycket smärtpåverkad storebror ringde precis när jag hade lagt mig. Han hade ont i vaden och knaprat Citodon, Alvedon, Ipren och en hel del andra skojiga piller hela natten.
Jag sa åt honom att åka till Danderyd direkt. Tänkte om det skulle kunna vara en propp. Han lydde lillasyster och tog en taxi till hospitalet.

Sen efter lunch ringde Yvonne. Hon som gör ett sånt grymt och ovärdeligt jobb med farfar under hans tid han varit inlagd. Nu är han hemma och det är Yvonne som sköter all kontakt med hemtjänst, biståndsbedömmare och andra lallare i vår eminenta kommun, som verkligen har en fantastisk hemtjänst...tllåt mig småle en smula.
Hon var orolig för farfar och jag förklarde lite ditten och datten och sen blev det bättre när äntligen en trött sjuksyrra orkade masa sig till honom och fixa det som var problemet.

Efter det ringde han med den misstänkta underbensproppen. Han ville hem från Danderyd och frågade snällt om jag orkade hämta honom. Det gjorde jag inte men gjorde det ändå. Fick två Trisslotter för besväret, ska skrapa dom sen och förhoppningsvis bli rik.

Farbror Doktor hade avskrivit proppen, men hade förstås ingen som helst aning om var det kunde vara för fel.
Ordinerade istället Alvedon 2 x 4 och vila....man tackar! Heja svensk sjukvård!

Landat i soffan framför Tre Kronors debutmatch i hockey-VM. Förbannat trist tillställning, so far.
Ska väl rota fram något ätbart ur kylskåpet samtidigt som jag undrar när Rudolf kommer hem. Han har varit i farten sen 7.00 i morse med sjösättning och sen jobb på det. Tror man kan likna honom som en urvriden Wettextrasa snart?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar