24 maj 2014

StatusPåDåren



Sol, varmt, härligt! Sommaren är här, vågar man tro att den stannar? Jag har mest legat inne med fotjäveln i högläge. Letade i hela huset efter någon elastisk linda men utan framgång vilket jag tycker är oerhört märkligt just i detta hus. Vi har väl svart bälte i stukade fötter, brutna armar, brutna båtben, opererade knän och gud och hans moster. Och som  f.d ansvarig sjukvårdare för damlaget i Bro IK´s innebandylag borde väl någon gammal Dauerbinda övervintrat tycker jag. Men icke picke päronpung.
Förresten, heter det binda eller linda?

Drog i väg ett sms till 32:an, där finns det mesta att låna och jorå, efter ett tag kom det leverans av en fint rullad linda med TVÅ klamrar att fästa med! Tack snälla Åsa, foten blev jätteglad och det känns så skönt att ha den lindad.

Idag fixade Rudolf middagen som oftast på helgerna. Jag och Gustav låg och sov. Kände att jag behövde det efter skitmatchen i hockey.
Sommartid äts det mycket sill här i Pettssonska. Sill på längden, sill på tvären och sill på höjden. Idag var det mest på tvären, skitgott med färskpotatis och en rackabajsare till.
Haha, skoja! Ingen rackabajsare för mig, dricker inte rusdrycker....hmpffffff. Sen ska jag köra bil snart också, jobbet kallar.

Därför kan det bli lite tyst, trist och tomt är i bloggen då jag ägnar mig åt det jag är bäst på nämligen sova!

Snodde en bild från Emilies blogg, tycker Carlos är så himla söt där han ligger och slappar vid Lillsjön.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar