6 maj 2014

HästarBlodSkolresaSanna



Har i stort sett hackat tänder hela dagen, det är skitkallt! Nu ligger jag under julklappsfilten och väntar på första semifinalen i ESC. Tror Sanna kan känna sig ganska lugn men man ska aldrig vara säker i dessa sammanhang.
Kollar med ett halv öga, är trött och blodfattig efter att skurit av mig typ halva fingertoppen för en stund sedan. Jäklar vad det blödde och gör fortfarande. Gick åt ett antal Bamseplåster, ännu flera svordomar och åtta meter dasspapper.

Dagens förmiddagsshopping på Outlet gick i alla fall fint. Jag lyckades köpa en ny fin kudde till Rudolf och som den goda hustru jag är så har jag bäddat med ett extra fint örngott. Nämligen ett örngott som Erika hade som favorit för ca 23 år sedan med motivet My Little Pony.
Tror han kommer sova gott med dom pastellfärgade tottohästarna galopperande under huvudet.
Vidare in på Rusta för lite servettinköp, Gekåsservetterna är slut! Och jag längtar så tills det är dags att åka till Ullared igen. Inköpslistan börjar ta form och den är lång!


På tal om Erika, hon är just nu på väg till Prag...i en minibuss.
Vara folkhögskola har som tradition att alltid åka till Prag sista terminen, tror dom har någon skola där dom samarbetar med eller jag kan ha fel.  Några klasser åker tåg medans radioeleverna valde att bila hela vägen.  Drygt en vecka kommer dom vara borta och jag längtar redan efter henne.
Ett stopp i Berlin och besök hos en utrikeskorrespondent är också inplanerat.  Vet att dom kommer få en härlig vecka!

Fick finfrämmat en stund på eftermiddagen också. Emilie och Carlos förgyllde min tillvaro en kort stund. Vi åt glass, busade och lekte som alltid när vi träffas.








Jag hade fel! Vara Folkhögsskola har inget samarbete alls med någon skola i Prag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar