24 maj 2014

DagenEfterKvällenFöre



Vilken jättetrevlig kväll jag hade i går tillsammans med Familjen Solängen hemma hos Anna på Fånö. 25 grader inte ett moln och mycket god mat ochkanskeliteförmycketvinförundertecknad.

Vi började med en tipspromenad, denna gången med frågor om Fånö och dess historia, blev till att gissa vilt.
Sen åt vi av den delikata maten i kvällssolens underbara värme. Chefen hade gjort supergod potatisgratäng och till detta serverades rostbiff, fetaost och grönsallad. Smakade mums!

Anna var lekledare och vi körde musiktävling med bara Carolalåtar. Tänkte att nu finns det tillfälle att briljera...men icke! Blev slagen av självaste chefen med en poäng....fan! Missade på Tommy tycker om mig, hon var snabb som en kobra och vann en Dajmpåse.

Tipspromenaden vann jag inte heller. Hade ingen aning om hur många ekar det är i ekallén, eller vem som byggt Fånö Slott eller hur många permanta hus det finns på området.
Rookien Lotta och Peter delade på förstaplatsen och fick en chokladask som pris.

Jag gick emellertid inte lottlös hem.......


Fick med mig en rejäl svullnad på vänster fot, gör förbannat ont och jag är lite smått oroad hur nattens arbete kommer fungera.

Detta hände när jag skulle visa ungdomarna i sällskapet hur en studsmatta ska beträdas.
Jävligt dumt av en ograciös, lätt överförfriskad, överviktig, blekfet tant på snart 54 som fortfarande tror hon är 25. Har aldrig fattat det där med åldern och att jag numera har en smidighet som kan liknas vid ett kassaskåp.

Fast det lustiga är att skadan inte kom till vid själva hoppen utan när jag satt ner och skulle byta sittställning och andra galningar (läs Marie och Terese) sprang omkring, runt runt. Jag guppade liksom bara med i bollhavet.

Fyrade av lite halvdåliga Iphonebilder, håll till godo!


Patrik har wunderbaums i sin bil.....coolt värre!





























Tack alla fina vänner för en superkul kväll, fast jag saknade många. Nu ska jag fortsätta vila foten i soffan framför hockeyn. Heja Sverige!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar