13 maj 2014

UpdateTisdag



Här kommer lite bilder så får ni de vad jag haft för mig i dag. Det började med lite älgskog....


....eller kanske snarare nyckelpigeskog. Hittade dom har rara rackarna på min brevlåda. Man kan säga att dom var mitt uppe i något och jag ville inte störa. Fast sen kom brevbäraren med buller och bång så jag vet inte faktiskt hur det slutade för dom nyförälskade.


Senare kom Carlos och Emilie, vi lunchade och sen åkte Emilie och jobbade. Vi tog oss en frallenad och hur det gick med den ser ni själva. Det var en del bensprattel med dreggel i mungipan. Sen att jag råkade lägga min sjal i CG´s bajshög när jag skulle plocka upp det gjorde ju inte saken roligare.
Behöver jag säga att den tvättas nu.....i 60 grader.


Vi hade sällskap på frallenaden av Gustav. Han höll sig på behörigt avstånd från den otäcka besten. Långt därnere vid Fru Rinnes häck ser ni honom, en svart prick. Carlos väntade fint på honom, han tänkte nog att dom skulle spränga målsnöret tass-i-tass.


Vi har även varit hos min mamma och fikat. Carlos undrade om det fanns något gott på diskbänken.


DET HÄR ÄR ETT SMYGKORT! 
Om ni råkar träffa på lilla mor så FÅR NI INTE SÄGA 
att hon är med på bild i bloggen...
LOVA?!

Carlos och mormor kommer bra överens, hon är lika djurtokig som jag. När vi kom hem igen så sken solen!! JA, det är sant, solen visade sig och vi satt på verandan och myste tills pappa Jogge kom för att hämta sin lilla ögonsten. 

Men vi hann med en del härliga frallapussar....


Solar! 



Älskar Carlos och hans hundpussar med extra allt!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar