20 maj 2014

MordgåtorWenngarnBioUtomhus



Nu är vi tillbaka, hoppas ni blir glada som laxar! Jag har sovit ända till 16.00! Blev iofs väckt en gång av min bror som ringde ihärdigt.
Jag brukar ha telefonen på ljudlös men eftersom vi för tillfället har våra gamla föräldrar halvrisiga båda två så vill jag bli nådd i fall något skulle hända.

Hade en ny kollega på intro i natt, en utav två som fått nattjänst hos oss. En redig kvinna, äldre än mig!, som sitter på massor med erfarenhet och kunskap. Kändes bra!
I natt ska jag ha ytterligare en intro och jag börjar känna mig som en upprepande papegoja som snackar hål i huvudet på dom med all viktig information. Det är mycket man ska lära sig.
 Och givetvis kan man som ny inte ta in allt på en gång men det ger sig med tiden.

Jag fortsätter min reklamkampanj för Wenngarn. Gå in och läs om utomhusbion som har premiär den 1 juni. Låter helkul och jag kommer vara på plats såklart, bänkad framför Grease med en picknickkorg från http://hotellanstalten.se/#restaurangen i knät. Visst låter det mysigt?
Rudolf kommer också vara på plats men honom kommer ni få se som parkeringsvakt istället. Bara slit och släp för den stackaren....

http://wenngarnssommar.se/



 Något som jag verkligen ser jag fram emot är det här.  Den 29 maj ska jag och Rudolf och andra anställda på Sisyfos lösa mordgåtan. Så himla kul! Vi blir även bjudna på middag efteråt, härligt!








1 kommentar:

  1. Jag vill gå på både utomhusbio och vara med och lösa mord!
    Kan man lösa biljett i en stad nära mig? :)
    Kram Jessica

    SvaraRadera