27 maj 2014

Lattemormor Ewa



Som vanligt fick jag dinera ensam. Rudolf kom iofs hem skapligt men stack direkt till båtklubben där kvällens aktivitet var städdag.
Emilie ringde och frågade om jag ville åka med och provköra barnvagnar...OM jag ville?
Vill inget annat än klämma, känna, lukta, prova, kolla, provköra barnvagnen som min så efterlängtade lilla Minimaräng kommer att åka i.

Emilie ville kolla en sista gång innan beställningen går iväg till Holland i slutet av veckan.
Att importera är smart. Det blir billigare, man får mängdrabatt och får paketet hemfraktat. 
Kommer dessutom att bli en stororder då två andra gravida väninnor också ska beställa sina Bugaboo.  Många vagnar blir det....och sicket stort paket det kommer bli!

Kanske en sån....eller någon liknande.

Finns massvis med mer eller mindre bra tillbehör att köpa. Jag som blivande mormor har lagt in ett önskemål om en lattehållare. Är ett måste för mig, vill ju liksom hänga med i svängarna.
Och eftersom latten inte var uppfunnen och då ej heller av förklariga skäl inte lattehållaren heller på 80-talet så kommer jag bli en stolt lattemormor.  Lyssna på den...LATTEMORMOR
Så lattehållaren ska beställas likaså åkpåse och lite annat nödvändigt.

Vi blev besvikna då Babyproffsen på Bromma Blocks inte hade Bugaboovagnar. Det blev nitlott direkt alltså.  Så då tröstade vi oss istället med att köpa toapapper, torkad lunga till CG, frukostbröd på Coop.
Innan vi åkte hem bjussade Emilie sin mamma på en Mc Flurry, maj godd vad gott och 47 PP minst.

Hann gulla med Carlos också som var ensam hemma, oj vad han blev glad när mormor kom. Ännu gladare när han fick lite torkad lunga att smaska på. Men satan i helvitti vad det luktade om den!

Nu ska jag strax sussa, i morgon ska jag chilla med morsan en stund och sen åker jag och hämtar Carlos. Vill ha honom här hemma jämt, min lilla glädjespridare!

1 kommentar:

  1. Testa Big Baby i Häggvik! (precis vid Ica Maxi, innan Stinsen) De har Buggaboo (Eller hur stavas det?) :)

    SvaraRadera