11 maj 2014

UpdateSöndag



Gomorgon!
Var så himla trött och slut i kroppen i morse så jag gick raka vägen till sängen. Somnade på mindre än en sekund och har sen varken hört eller sett något förrän sex timmar senare då jag vaknade i exakt samma läge. Något stel efter att ha legat tydligen helt blixtstilla, risk för liggsår med andra ord.
Vändschema vore något kanske, frågan är bara vem som kommer och vänder mig?

Nu har jag fått i mig lite kaffe och ska hoppa in i duschen, ville bara titta in och säga hej till er först. Vid 17,00 kommer det finfrämmat på middag & mys.
Emilies fina vän och vår schlagerkompis Jasmine från Borås är i stan över helgen. I gårkväll var dom på Tele 2 arena och såg Justin Timberlake och vad vore väl ett bättre avslut på Stockholmshelgen än en redig grillmiddag a´la Rudolf innan hon flyger hem i kväll.
 Snart släntrar dom in allihopa med Carlos i spetsen, han har jag inte sett på två dagar så jag längtar så efter honom. Vill ha hundpussar!

Blev förresten lite lätt orolig när jag i går kväll såg bilder på Instagram att dom hade ståplats...Ståplats! Min havande dotter står på en konsert....fanns det inga sittplatser? Men hon ringde senare och sa att det hade gått bra, lite trött i fossingarna bara. Puh, skönt. Jag måste klippa navelsträngen....som min mamma säger eller förresten....måste man det? Är ju bara rädd om mina barn som alla andra mammor och oroar mig ständigt att något ska hända, det är väl inte förbjudet?

Just ja! Var ju ESC i går, tittade halvdant eftersom mitt jobb kräver 100 % fokus, gärna mer.
Precis när Sanna skulle framföra sitt bidrag så var jag tvungen att rycka ut och rädda en vägg från att bli nerkissad.
Svårigheter att hitta till toaletten är vanligt hos demenssjuka och då är det lätt att man plockar fram petterniklas lite varstans när det rinner till.

Resultatet blev som jag trodde, Österrike vann och Sanna knep bronset. En fantastiskt placering!
Grymt jobbat!
Men denna röstning.....! Herregud en sån seg historia, önskar att jag kunnat snabbspola. Kul att Sverige fick poäng av nästan alla länder.

Dags att sätta fart, man vet inte riktigt när huset blir fullt av dom jag gillar mest. Saknar Erika förstås. Hon befinner sig i Prag sen i onsdags och har fullspäckat schema. Ett besök på ett koncentrationsläger häromdagen var nog inte det som hon tyckte var mest roligt direkt. Fick ett sms när det stod kort och gott "Hemskt!"
Hoppas nu sista dagarna i Prag blir bra med lite shopping, god mat och god öl.
På onsdag är dom tillbaka i Vara igen.

En natt kvar att jobba sen ledig en vecka. Har tagit Frallaledigt på onsdag och torsdag..haha!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar